Erzeni Vlerësuesit më të mirë 2022-2023 Patrick Nonato, 16 ndeshje, 8 Gola A. Kahrimanovic, 17 ndeshje, 5 Gola Alan Calbergue, 17 ndeshje, 2 Gola (Erzeni lista më e mirë e shënuesve / asistimeve azhurnohet drejtpërdrejt gjatë çdo ndeshjeje)Ju mund të klikoni në çdo lojtar nga lista në faqen e skuadrës dhe të shihni informacionin e tij personal si kombësia, data e lindjes, gjatësia, këmba e preferuar, pozicioni, vlera e lojtarit, historia e transferimeve etj. Ekzistojnë gjithashtu statistika për secilin lojtar në të gjitha garat me të gjitha ndeshjet totale të luajtura dhe të filluara, minutat e luajtura, numri i golave të shënuar, numri i kartave dhe shumë më tepër.
Erzeni Drejtëpërdrejt Pikët, 2023 Orar, RezultatErzeni orari, rezultatet e ndeshjeve dhe renditja më e fundit. Erzeni Loja e mëparshme ishte kundër Teuta Durres në më 2023/02/03 UTC, ndeshja përfundoi me rezultatin 0: 0. Erzeni do të luajë ndeshjen e tij të rradhës në 2023/02/03 UTC kundër Teuta Durres në.
[[TRANSMETIM TELEVIZIV!]<<<] Teuta Durrës Erzeni
((FALAS*)) Erzeni Vllaznia drejtpërdrejt falas 30.01.2023
Erzeni Drejtëpërdrejt Pikët, 2023 Orar, RezultatErzeni orari, rezultatet e ndeshjeve dhe renditja më e fundit. Erzeni Loja e mëparshme ishte kundër Teuta Durres në më 2023/02/03 UTC, ndeshja përfundoi me rezultatin 0: 0. Erzeni do të luajë ndeshjen e tij të rradhës në 2023/02/03 UTC kundër Teuta Durres në. Kur të fillojë ndeshja, ju do të jeni në gjendje të ndiqni Teuta Durres vs Erzeni rezultatin e drejtpërdrejtë, minutë pas minute rezultate të azhurnuara drejtpërdrejt dhe statistikat e ndeshjes.
[[[Jetoni]]>>>>] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 30
[shikoni drejtpërdrejt-] Teuta Durrës Erzeni shiko live 14
Erzeni Drejtëpërdrejt Pikët, 2023 Orar, RezultatErzeni orari, rezultatet e ndeshjeve dhe renditja më e fundit. Erzeni Loja e mëparshme ishte kundër Teuta Durres në më 2023/02/03 UTC, ndeshja përfundoi me rezultatin 0: 0. Erzeni do të luajë ndeshjen e tij të rradhës në 2023/02/03 UTC kundër Teuta Durres në. Kur të fillojë ndeshja, ju do të jeni në gjendje të ndiqni Teuta Durres vs Erzeni rezultatin e drejtpërdrejtë, minutë pas minute rezultate të azhurnuara drejtpërdrejt dhe statistikat e ndeshjes. Erzeni Vlerësuesit më të mirë 2022-2023 Patrick Nonato, 16 ndeshje, 8 Gola A. Kahrimanovic, 17 ndeshje, 5 Gola Alan Calbergue, 17 ndeshje, 2 Gola (Erzeni lista më e mirë e shënuesve / asistimeve azhurnohet drejtpërdrejt gjatë çdo ndeshjeje)Ju mund të klikoni në çdo lojtar nga lista në faqen e skuadrës dhe të shihni informacionin e tij personal si kombësia, data e lindjes, gjatësia, këmba e preferuar, pozicioni, vlera e lojtarit, historia e transferimeve etj.
(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË##) Erzeni Vllaznia
KS Teuta Durres vs KF Erzeni: Live Score, Stream and H2H results 2/3/2023. Preview match KS Teuta Durres vs KF Erzeni, team, start time. Tribuna. comKupa e ShqiperiseStadium: Stadiumi Niko DovanaStatisticsPossessionShots on targetShots off targetFoulsCorner kicksFree kicksOffsidesGame eventsFull-timeHead - to - HeadLast 9 gamesKS Teuta Durres4WinsKupa e Shqiperise. Wednesday, 18 January, 2023Albania. Kategoria Superiore. Monday, 14 November, 2022Albania. Saturday, 3 September, 2022All matchesLatest matches KS Teuta DurresAlbania.
Teuta Durres vs KF Erzeni Live - Scorebar